Gemensamt Bredband info

Information kollektivt bredband/TV och telefoni
 
Föreningen har tecknat avtal med Telia för kollektivt bredband/TV och telefoni. Kostnaden för hushållen är för detta paket är 229 kr/månad. Telia har en leveranstid på ca sex månader då det ska bytas utrustning i källaren. Det innebär att under våren, beräknat april månad kommer detta att börja gälla för samtliga hushåll, bostadsrätter som hyresrätter. Lokaler innefattas inte av detta erbjudande. Paketet består av Bredband 100/100, TV Lagom och IP telefoni.
Föreningen har beslutat att bjuda på det kollektiva bredbandet/TV och telefoni det första sex månaderna för att de som har andra leverantörer än Telia ska ha tid på sig att säga upp sina abonnemang om de så önskar.
För de medlemmar som idag har Telia som leverantör kommer rabatten att erhållas automatiskt. Efter de första sex månaderna kommer 229 kr tillkomma på avin från BoNea. De som har högre hastighet på bredbandet, större kanalutbud och andra kanalpaket kommer att faktureras dessa direkt från Telia.
För kännedom: För de som behöver högre hastighet på sitt bredband så kan Telia idag leverera bredband 250/100 till våra hushåll.
Med vänlig hälsning,
Styrelsen Brf Kronolotsen 1

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter