Nyheter

Information om elstöd


Information om elstöd

 

Brf Kronolotsen 1 har gemensamt elnätsavtal och därför har inte våra medlemmar egna avtal.
 
Utbetalning av elstöd till bostadsrättsföreningar och företag dröjer. 

När och om elstöd till bostadsrättsföreningar betalas ut kommer föreningen att erhålla dessa medel. Styrelsen har beslutat att dessa medel inte ska delas ut till resp. medlem. Dessa medel medför i stället en intäkt för föreningen och minskar risken för framtida avgiftshöjningar.

Kostnader för administration, beräkning och utbetalning till resp. medlem skulle äta upp en stor del det utbetalda beloppet. Vårt gynnsamma elavtal innebär att ingen av våra medlemmar har haft särskilt stora kostnader för el under förutsättning att medlemmen haft normal elförbrukning.

StyrelsenVälkommen till nya hemsidan

Nu har föreningen en ny och uppdaterad hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om ert boende. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Vad vi vill att ni som medlemmar ska göra är:

  • Skapa ett konto! Då blir ni också registrerade till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!

 

Hjälp med skjut-, balkongdörr, reparation

Behöver du hjälp med skjut-, balkongdörr, reparation av fönsterpartier, beslag, tätningslist, reparation av fönsterpartier m.. kontakta GlasMiljö på e-post:  eller telefon: 040-15 04 40. 
GlasMiljö har även reservdelar till alla fönster och dörrar. 
Läs mer på deras hemsida

SMS-avisering från VA SYD

Har ni ej SMS-avisering från VA SYD, så kan ni anmäla er till att mottaga det här, för att få information vid en driftstörning eller större förändringar.